Pannkakslunch

Jag å Storma har stekt pannkakor till lunch idag, väldigt gott! :) Speciellt när dom är sådär tunna, mjuka å lite krispiga i kanterna... å så lite jordgubbssylt å glass på det :) Fast Stormsson fick såklart ingen glass å sylt... hon fick torrfoder och mjukmat till ;) Nu ska vi dra ut å lunchfodra pållarna!


you're gonna go far, kid

Jaha, så det är tydligen inget Halv åtta hos mig den här veckan... är postkodmiljonären varje dag istället. kul. jättekul. eller har egentligen inget emot programmet, men dom kan väl sända det nån annan tid... inte på Hälge-tid!!! Hur som haver, har just duschat nu. Har vart ute i regnrusket å fixat hästarna och longerat den där Ludentassen.

Gillar hösten jättemycket, men inget slår nog en varm skön sommardag...


It takes two

Halloj! Kom nyss hem, har vart på kliniken idag, men slutade lite tidigare så gick med Anders lite på stan å sen tog vi en fika på café hörnan innan min buss gick :) Håller nu på å försöka hitta en film som Ronja rekommenderade, The ruins, bra till halloween liksom ;)


Without you next to me i toss and turn like the sea

Tjenna! Idag har jag spenderat dagen hos Anders, först sovmorgon till typ kl nio! Det va mååånga månader jag sov till så sent haha, men det va välbehövligt efter fredagens brist på sömn. Har hunnit med att se både The last song och Remember me, Anders tyckte väl ingen av dom va bra typ. killar haha. Sen har vi vart på Mio å kollat på inredning...å så en sväng på Rusta å Intersport. Tror att jag provade varenda mössa på Intersport men ingen satt bra. Det enda vi kom hem med var två ljus å ett paket med kokosbollar! Fast hittade spotlight, hyllor å hatthylla, men han skulle vänta med å köpa dom tills lönen kommer, kan ju va smart ;) Har ridit Lydur nu på kvällskvisten också i ridhuset, han är så duktig min ludentass :)



Nu ska jag ta å duscha å sen hoppa i säng å sova maaassa! Imorrn ska jag till kliniken! Längesen nu eftersom jag vart sjuk :(


Friiiisk! :)


Wonderful life

Idag är man ju lagom trött. Sov hos Sara i natt, va aspigg i morse när jag vaknade vid 7 efter typ tre timmars sömn, så tog en prommis från henne hem till mig, men nu börjar jag bli lite seg... Nåja, har löshoppat Hördur och Lydur idag, dom har inte speciellt mkt talang fört men dom verkar tycka det är ganska kul! Iaf när hindrena är lite högre... å då menar jag typ 70 cm haha!

Ska sova hos Anders idag, så åker in lite senare när vi fixat hästarna för natten. Då blire tacomiddag yaaay! :) Å så ska jag tvinga han å se The last song eller Remember me ;) imorrn ska vi ta å åka skridskor! absolut inte min grej men det är askul ändå! Jag ät totalt värdelös, har noll koll haha! Så det är ju int elätt för mig å spela mot Anders som gått på hockey aslänge liksom ;P


On a mission...

Jahaja, idag har jag bara sett en film, I taket lyser stjärnorna, den va faktiskt väldigt bra, lite sådär småsorglig. Sen har vi vattentränat Graedir å vart i Norrtälje för att köpa matbord+stolar till lunchrummet i rehaben. Jättefina från MIO blev det! Svart stort bord med svarta typ läderstolar. eller som jag säger "läärstolar". Sen tänkte jag rida nu på kvällen men mamma orkade inte rida när vi kom hem å jag hade absolut ingen egen vilja att rida själv, kändes mer lockande att gå in å lägga sig i soffan då eftersom att jag absolut inte känner mig helt hundra frisk. Imorrn hoppas jag kunna rida, å så ska några hästar vattentränas, sen på kvällen blire bastukväll hos Sara, svinskönt i det här kalla vädret :)

Nu ska jag ta å göra mig massa varmt vanillin-te å slänga mig i soffan. Välbehövligt!


Cause you're amazing, just the way you are....


The notebook

Känns som att jag inte skriver om något annat än filmtittning nu, men det är typ det enda jag gör så ;P Såg The notebook igår, å måste nog säga att den inte va så bra som jag trodde. Eller okej, den va bra, den va sorglig, men inte så mkt som jag trodde. Det va liksom ingen jag drunknar i tårar a la The last song eller Remember me haha :)

Ska hoppa i säng nu å kolla på I taket lyser stjärnorna, men först nått avsnitt av Cougar town :)

Typ 2 år sen....


Remember me

Morsmors!

Har legat i sängen hela dan idag å kollat på maaassa film. Först Fröken Sverige, den va sådär, sen Love happens, den va urdålig, sen Remember me, den va sjuuuukt bra!!! se den!! Nu ska jag kolla klart på The notebook, jag är typ den enda i det här landet som tydligen inte sett den, verkar det som iaf ;)

Känns som att jag börjar bli lite bättre nu, är inte lika hängig längre, yaay! Hoppas jag är frisk till fredag, då kommer Stina ner hit till hembygden så vi ska basta hos Sara på kvällen! :) Å så får jag träffa Anders på lördag som jag inte sett på två veckor då!! :) På tok för längesen!! :(


Sjuker

Är fortfarande sjuk, har legat i sängen hela dan å kollat massa film å serier. Är snart igenom första serien av cougar town :) Riktigt bra faktiskt! Men den slår ju inte vänner...

Finns inte så mycket att skriva när man är sjuk liksom, för det händer ju inget... men det är väl det som är meningen så man kan kurera sig ordentligt ;) Brukar va ganska dålig på det, är oftast ute å ränner i stallet alldeles för tidigt... Men men, nu ska jag sova. Helst många timmar om det går. Fattar inte varför det ska va så svårt å sova när man väl har tid fört? Är väl kanske för att man ligger å halvslumrar hela dan... ja ja nattinatti! :)



Half Baked

Äter lite Ben & Jerrys nu, sitter finfint. Bra mot halsen äre. Det är nog det bästa med att vara sjuk, det känns alltid bra att äta glass liksom ;) Men måste nog säga att jag gillar chocolate chip cookie dough mer än half baked... Skulle vilja pröva Cheesecake brownie... undrar om den finns här i Sverige?


Stockholm Horseshow!

God morgon! Mår inte speciellt mycket bättre idag... har nyss tagit en lång varm dusch å bastu, väldigt skönt :)



Igår beställde vi biljetter till Globen horseshow! Vi ska gå på fredageftermiddagen eftersom det är islandshästar då :) Men ibland går vi på kvällen istället då det är mkt mer å roligare grejer då, men i år va det absolut inte det så då äre ju klart att det blir eftermiddagen! :) Visserligen är det stafetthoppning med kändisar på kvällen, brukar va kul, å så va det nån kamelshow?? Men det slår ju inte riktigt lika högt som islandshästtävlingen ;) 


Varje år innan föreställningen börjar brukar jag åka in till sthlm å handla julklappar, sen möter jag upp mamma, vi äter å sen blire massa hästgrejsshopping i annexet! :) Utan globen horseshow blire ingen riktig julkänsla, allra bäst äre dom åren man kommer ut från globen å det snöar :))))

Blir tre roliga helger i rad där i november typ, vecka 46 ska jag, Ronja och Isabelle till Halmstad, veckan efter äre Stockholm horseshow, å veckan efter det ska jag å Ronja till Nova park, å då ska vi bannemig bada ;) :D


Förrförra året



Take me somewhere...

Ligger i sängen nu å tänkte försöka kolla på en film om jag nu orkar, skulle vart med Sara ikväll men jag mår skit så det får bli nån annan gång :( I filmväg blire antingen Remember me med Robert Pattinson, Love happens med Jennifer Aniston eller Klara, en svensk film om en liten tjej som älskar hästar. Blir nog den sistnämnda, den känns lättsammast. Så göre inget om man råkar somna lite liksom...

Btw snart har ja en såndär lång typ kinesisk-hår-piska. Nån meter till så sen kan man nog fajtas med den ;)


Fly to a dream, far across the sea.

Har suttit på möte i förmiddags, jättekul men jobbigt då jag inte mår så bra. Behöver nog kurera mig lite... Mamma är i alla fall å hämtar pizza nu så det blire till lunch. gott!


Så fin. Så bra.

The last song var hur bra som helst! Blev verkligen tagen av filmen, så jäkla sorglig å fin... absolut värd att se! Ni som inte gjort det se den NUUU! :)

Idag äre sveeinekallt ute! Precis som igår... så mössan åker på!! Snart äre dags att börja med overall tror ja allt ;) Det haglade idag å igår låg det snö i Älmsta. För min del får det gärna vänta med att komma snö... Gärna till december, lagom till jul. Eller helst lite före, så det blir lite julstämning innan liksom. Mycket trevligare att baka lussekatter då ;)


The last song

Fick ett filmtips från Ronja igår, The last song. Den ska tydligen va asbra så får hoppas på det :) Tänkte krypa ner i sängen å kolla strax... Halsen har inte blitt nå bättre, har ont i typ lungorna när jag andas nu, hoppas att det inte är nå lunginflammation-skit! Har blivit värre efter idag... är ju inte direkt nå skönt väder ute ushush! Stackars Anders som ligger ute i skogen nu på militärövning :( Men han tycker ju det är kul så :) Själv tycker jag mer om att ha en varm å skön säng att lägga mig i haha! :)


Bästaste-bästaste hund



Vanillin te/té/the/thé

Halloj!

Sitter just nu inne å häver i mig te, det är ju världens storm ute så man håller på å blåsa bort. Har sketet ont i halsen, å då är ju te alltid bra liksom, å maaassa honung såklart! Såg på wikipedia att te kan stavas på många olika sätt... blev lite osäker på stavningen när jag skulle skriva det i rubriken så sökte på google ;) tycker nog att te eller thé känns mest rätt faktiskt.

Får se om jag orkar träna kus-busen idag, kanske bäst å ta det lite lugnt. Vill inte bli sjuk...


Onsdag

Sitter på kliniken nu, har just lunchstädat! Det typ surrar as mkt från datan, som när man får sms. Men inte äre jag som får iaf.. så antar att ronja sitter på andra sidan väggen haha ;)

I kväll ska jag hem, träna lydde å fixa med hästarna. Sen äre Bonde klockan åtta :)


I know what is right and this is so wrong...

Godkväll. För det får man väl ändå säga att det är. Red pållen i kvällas å han är bäst som alltid, då blir man glad :)

Å idag har jag vart på kliniken, har vart flera röntgen-patienter å det är ju roligt! :) Röntgen är skitskoj, men det är inte så himla lätt tycker ja! Veta vad man ska ha för inställningar, hur man ska skärma av å framförallt förstå bilderna. Å så massamassa mer! Men man lär sig väl ju mer man håller på :)

Får skjuts in till Norrtälje imorrn av bästa Sara så får lite sovmorgon, sköntskönt :) Nu ska jag ta å dra mig mot sängen... är verkligen ingen kvällsmänniska!


Jag kan inte flyga.

Men jag vet vad jag vill. Sådetså.

Hem ljuva hem!

Ganska skönt å komma hem faktiskt, även om det va huur bra som helst på hotellet så är ens egna säng alltid bäst :) Dessutom hade jag nog snart rullat fram om jag hade stannat där länge till så mkt som jag fikat å ätit. Men tur iaf att jag å Ronja ska tillbax dit i december, asbra hotell liksom :D

Fick en söt nalle, badtofflor å pralin när jag kom till rummet :) Orkade dock aldrig gå ner till spaet å spa:a...



Idag har jag, Anders å Orvar hunnit flytta lite saker till lilla huset som bara stått å skrotat här på mitt rum... Orvar va så söt å gick med alla dom typ 10 gångerna vi gick fram å tebax :)


Kursdax

Halloj!

Har just packat klart allt jag ska ha med mig till kursen, så nu tänkte jag hoppa i säng! Upp tidigt imorrn, bussen går 05:45... Det är anestesi (narkos) steg ett jag ska gå, ska bli jätteroligt :)

Juste igår va vi på Flygis å gissade hur stor deras egenbakade kanelbulle va (man kunde vinna 1000 kr om man gissade rätt;)


Kanelbullar

Jag har ätit 3 st bullar idag, skiiitgött :) Den sista nu på kvällen va en riktig feting så nu är jag mätt på kanelbullar, iaf för idag ;) Nu ska jag titta ett kort avsnitt av Vänner innan jag somnar. Det är sjukt skönt att somna när man hör hur mycket det blåser ute å man själv ligger under ett varmt gosigt duntäcke :) Men bäst äre nog om det regnar också!


Kanelbullens dag imorrn!

Imorrn äre en av dom viktigaste dagarna på året, kanelbullensdag! Minns såväl på gymnasiet när bästa Lasse alltid bakade oss bullar, han va duktig han :) Hur som haver så tjuvstartade jag å Anders lite idag, åt varsin feeeting bullle :) Sitter hemma hos han nu, ska sova här!

Igår va vi hos Sara å kollade på film, the wolfman och till vildingarnas land. Lite underliga filmer måste jag säga ;) Idag har vi vart hemma å simtränat hästarna, har haft massa folk som vart å tittat å så, Stormur, Lýdur, Hördur å Nál fick sig ett pass idag. Synd bara att jag missade att åka med ronja å isabelle till kista :( men men kommer fler tillfällen :)

Nu har Anders boxer laggat... å tele2 har inte öppet sin kundtjänst. Skitgrejer. Dom borde fan ha dygnet runt tjänst... hur ska vi hederligt folk annars kunna kolla på tv!!?

Nåja. Godnatt.


Full steam spacemachine!

Sitter just nu å väntar på Anders... han har tydligen problem med tanklocket, nån som haft sönder det. Hur jäkla mkt otur kan man ha med bilar? Så jäkla typiskt. Den va ju liksom nylagad i typ tisdags! Efter att ha stått på verkstaden i typ en månad... ja kära hjärtanes. Hoppas han hinner hit innan Idol iaf :)


TGIF!

Har knappt tänkt på att det är fredag idag! den här veckan har gått sjukt snabbt... Å dessutom är det ju 1 oktober redan! Asfint fotoväder ute, gul/röda löv å solen lyser! Kanske man skulle ta sig en sväng ut igen? Kom just in efter att ha ridit Tina :) Ikväll kommer Anders hit, blir en lugn kväll framför Idol :)


Poo-poo

Idag har Maud som en djursjukgymnast vart här å testat pulsklockan med oss, det gick jättebra, alla hästarna skötte sig :) Hon skrev ner olika pulsvärden när dom var nedsänkta på olika djup i poolen å ska fixa typ diagram på det sen :)

Eftersom att Lýður fick simma idag så blire ingen ridning på han... så funderar faktiskt på å ta en liten barbackaritt på busiga Tina! Hon kan hon den hästen! hon bockar alltid å glädjeskuttar när man rider barbacka å galoppar :) sötasöta Poo-poo :) Det är hennes smeknamn, hon har haft mååånga smeknamn på vägen innan det blev Poo-poo... Tini-wini, Winnie, Wini, Wini da pooh, vincent, vincent da pooh, Pooh, Poohie, Poo-poo! Sen en del andra men dom är inte relaterade till Poo-poo smeknamnet ;) Fasen vad man kan ha smeknamn på en häst då...men kärt barn har ju många namn å Tina är speciell så :)


RSS 2.0