Pulsmätare och kladdkaka

Idag har jag tränat Lydur, blev en ganska lugn lunchtur ut i skogen i det fina vädret, så himla varmt å skönt! Sen har vi vattentränat Tina och Hördur, använde pulsmätare för första gången idag å det gick finemang! Man fäster liksom som en band runt hästens mage å på vänster sida, alltså där hjärtat sitter finns det nån slags grej som känner av hjärtats frekvens som sen visas på en klocka man själv har på handen. Den har typ tusen olika funktioner å verkar jätte avancerad... men man lär sig väl :) Idag används ju pulsklockor mest inom idrotten på människosidan, men det har även börjat användas av ryttare som tävlar i distansritt. Så vi har lånat hem en på prov ett tag. Imorrn ska vi kolla vilopulsen på alla hästarna, å några dar framöver, kan variera lite beroende på om det är morgon/kväll så får försöka ta när dom är som lugnast å minst exalterade över att få mat eller gå ut ;)




Har hunnit med att baka en god kladdkaka idag också! Använde hjärt-formen som jag fick av Sara när jag fyllde år :) Å när jag spanade upp ett recept i min kladdkakebok så hette det just "Saras bästa kladdkaka" :) Fast använde laktosfritt smör...






And Linda it is.


Don't tear me down

Lydur har blivit tränad idag, mycket bra! Till nästa säsong SKA vi va mycketmycket bättre å därmed bastu. Så det är bara att träna. Träna som satan. Imorrn ska han i bassängen å simma tror jag, eller om jag hinner rida, får se. Nu ska jag ta å göra mig en toast, lite fil å inta soffan för Halv åtta hos mig, å sen Idol. Tror att jag hamnat i något slags "Halv-åtta-hos-mig-och-Idol-koma" hehehe...


Havregrynsgröt är godast på morgonen

Sitter hemma hos Anders just nu å käkar frulle, havregrynsgröt, ägg å multi :) Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för att sen cykla iväg till kliniken :) Anders har redan dragit för typ en timme sen... så inget frukostsällskap här inte :(


Middag

Sitter hemma hos Anders nu, medan han lagar middag. Ikväll blire Halv åtta hos mig och Idol med te och kanelbullar. Gött!
Hittade lite bilder jag inte sett förut på hans data... här är jag + Sól och Nál förrförra sommaren!
Anders bakgrundsbild som jag gjort i paint ;)

Tjollahopp!

Idag kom jag att tänka på att september snart är slut... å oktober snart börjar! huur sjukt!? Tiden går så jäkla fort att jag knappt kommer ihåg vad jag gjorde igår. När ska man hinna med å göra saker liksom? när ska man hinna ha kul? Kul finns inte längre utan det är bara en massa måsten. Saker som förut va kul har blivit tråkiga måsten och det gör mig så jävla less.

Nää, inge mer depp nu. I veckan som kommer är jag på kliniken mån-ons å sen hemma torsdag å fredag, ska vattenträna hästarna. Å tisdag är en mycket bra dag, sover hos världens bästa anders då:)♥ Får hoppas mitt halsont går över tills dess också :)


Knäpp å dan som vanligt. NU, IDOL!


Let's go!

På med hästkläderna, in med hästarna, fodra hästarna inne, fodra hästarna ute, borsta å pussa på grymmaste hästen, in å duscha, göra lite middag, äta i soffan framför halv åtta hos mig, dreggla lite över den goda maten dom gör, slappna av framför idol, sova. That's it! :)

Vår trogna försökskanin JumJum!


Snygga brydar!

Idag när vi städade klädskåpet hittade vi en massa gamla gaaalet snygga kläder som vi va tvungna å prova ;)














Lång-kort dag

Idag har det vart en lång-kort dag... vi slutade lite tidigare men kändes som att dan va oändligt lång för hade å himla ont i huvudet å ögonen. Fattar inte varför jag börjat få ont i typ ögonhålorna? trött kanske... men jag sover ju alldeles lagom så vettetusan... höstdepp kanske ;) Nåja... det är ju ny dag imorrn å nya tag.

Verkar som att poolen å allt börjar bli typ klart snart så då kanske några hästar kan börja vattentränas lite. Ska bli jättekul! Tror nog att Lydur ska få sig några vändor ner i bassängen också, kan va bra för honom som behöver lite mer rumpa ;)

Nu kallar duschen...!



Plus i egyptenkassan

I helgen har jag sålt en del kläder på tradera som antingen vart för små/stora eller som jag tröttnat på, apbra! fick ihop nästan ett å ett halvt tusen :) Det sitter fint i Egyptenresa-kassan! :)

Tog för övrigt en mycket skön sovmorgon i morse, gick inte upp fören typ halv åtta, skitnajs! :) Har haft lunch nu å lunchstädning... men nu öppnar vi snart igen så dax att börja röra på häcken kanske!


För lika

Igår va jag å Anders i Sthlm å shoppade lite... Jag kom hem 2 par skor rikare å Anders en tavla rikare :)

Typ alltid när vi ska åka å göra något så lyckas vi ta på oss typ samma kläder! Slår aldrig fel ;P



Nu ska jag ta å duscha, å sen åka till Norrtälje, sover hos Anders i natt så det blir sovmorgon imorrn :)♥


Idol är min trogna vän såhär en fredagkväll

Anders dissade å va med mig ikväll, så tänkte att jag kunde ringa Sara å hitta på någe men kom på att hon kryssar Tallin så det gick ju inte. Nåja, bra å ta det lugnt kanske :) Får hoppas fröken sara inte har något för sig nästa helg för då tänkte jag låna henne lite :)

Imorrn drar iaf jag å Anders till Stockholm för å shoppa lite skor. Sen kanske han kan övertalas med på en bio, brukar inte va ett dugg svårövertaligt ;) Å så lite mat på det kanske :)

Nu ska jag poppa popcorn, smörpopcorn. Å förtära dom framör Idol. Gött!


Tänka om....

Vet varken ut eller in. Hur mycket man än försöker. Hur gärna man än vill. Så går det inte ibland.... Kanske dags att tänka om. om. om. om. om....

Jag, Hera, Azca och Ronja i somras!

Torsdag idag då!

Är sjukt trött idag, är som ett vandrande lik... men vaknar nog snart till hoppas ja ;) Har egentligen inte så mkt å skriva... börjar iaf strax... kl nio närmare bestämt :)


Halv åtta i min soffa

Just hemkommen efter en dag på kliniken å sen lite sko-kollning med anders i Norrtälje :) Hittade dock inget så tänkte kika i sthlm i helgen istället.

Nu ska jag ta massamassa mat å äta framför tvn, känner att jag ätit lite dåligt idag så har världens huvudvärk. Halv åtta hos mig & Idol står på schemat, älskar halv åtta hos mig, superskönast!


på kliniken

Sitter på kliniken nu... kul å va tebax igen, kan behövas så man kommer igång liksom, för om typ 3 veckor ska jag gå anestesti 1 kursen :) Tror att vi ska ta å lära Therese hur man spelar maja nu :) synd bara att ronja inte är här idag :(

När jag slutat ska jag nog ner på stan å spana lite efter skor, kan behövas. Känner att det inte är ok att gå runt i tygskor i det här vädret ;)


Frisk fralla

Vaknade upp i morse, mådde inteee bra. Åt lite frulle...tog tempen å damp ner i sängen igen. När jag vaknade igen kändes det tok-mkt bättre, men tänkte att det blir nog sämre när jag väl tagit mig upp ur sängen liksom. Men nähä, kändes ganska bra. Åkte till läkaren vid elva slaget å jag mådde tydligen bra. Så det va ju kanonis. Har tagit det jättelugnt igår å hela dan idag, eller herregud jag har ju tagit det lugnt i över en vecka... typ lugnt iaf. Så nu har jag ungefär 10 tusen myror i brallan. Imorrn tänker jag åka till kliniken igen, i alla fall som det känns nu!

Såhäääär toookglad just nu :))))


.....

Jag tror jag är en vandrande sjukdom. Tack å godnatt.



Ingenting, utan er två.




Ny blogg, nya tag!

Sådärja. Nu har jag blivit med blogg igen. Ångrar liiite smått att jag raderade den första jag hade som jag skrivit i typ 4 år... men men så kan det gå om inte haspen e på. Vilket den inte är ofta kan jag förtella. Jaja..

NU KÖR VI!


RSS 2.0