Seminarium

Har legat helt däckad här hemma idag, skulle vart å pluggat inför semiariet imorrn med dom andra men mådde verkligen skit i morse så de va bara att stanna hemma det. Anders va snäll å gjorde frukost till mig innan han gick till jobbet, lyxigt å va sjukling :) mår fortf inte bra men imorrn måste jag åka in eftersom det är obligatorisk seminarie... suck... men men. Sen får jag ta å åka hem å lägga mig i sängen å kurera... å försöka plugga! Tentan är nu på fredag, men känner mig inte så jättenervös faktiskt... tycker jag borde klara godkänt :) blir lite intensivplugg nu sista dagarna, så kanske ännu lite mer fastnar ;)

Nu blire lite blåbärssoppa innan det är dax för efterlängtade sängen, har faktiskt försökt plugga här hemma hela dan trots att jag mått fett dåligt, så nu är jag lagom död. Anders ska inte träna bandy ikväll för han mår inte heller helt bra så får sällskap såhär på kvällskvisten! Alltid trevligt :)

Sommartid!

Idag börjar äntligen sommartiden! huuur skönt!? Jobbigt bara å behöva gå upp en timme "tidigare", men spelar inte så stor roll när det blir ljusare liksom, då blir man ju automatiskt piggare ;)

Mår inte alltför bra idag heller men lite bättre än igår iaf! tänkte försöka plugga lite idag, å sen kanske ta en liten ridtur på Lydde :) kommer inte hinna så mkt i veckan, imorrn ska basgruppen träffas å plugga, tisdag äre seminarium, onsdag å torsdag måste jag plugga järnet å på fredag äre tenta. sen väntar en efterlängtad heeelt ledig helg! så skönt! om man klarar tentan vill säga ;P

Snart äre sommar!!! :)


what goes around, comes around....

Hoppalång!

Sitter för stunden i sängen, sjuk å krasslig. Har göront i halsen, så äter halstabletter som godis just. Å alvedon mot febern... Då kan man ju tycka att man ska ligga inne å ta det lugnt... men har legat inne hel dan å försökt plugga till tentan nu på fredag så "råkade" dras med av att mamma skulle rida nu på kvällskvisten, så Lydur fick sig en omgång han me. eller tror nog att det mest va ja som fick mig en omgång, helt slutkörd efteråt... men bra gick de! får hoppas att det inte straffar sig att vara dumdristig, inte bra när det både är seminarie å tenta den här veckan. men det är tusan svårt att bara ligga inne... när man väl e hemma vill man ju va ute med hästarna! å allra helst rida! :) nu ska jag tillbringa resten av kvällen här i sängen med godis å några vänneravsnitt! praaa healing!

Va å hälsade på kliniken nu i veckan å träffade på dom här sötnosarna! Azca å  Smooof! :)


Dags för sängen!

Har försökt plugga hela eftermiddagen å kvällen efter skolan, går sådär, mår inte jättebra. Men försöker iaf å lite hoppas jag går in även om huvudet inte känns så mottagligt för info just nu. Tror att jag behöver sova lite å bli av med febern... Anders drog just iväg på bandy å kommer inte hem förrän tio ikväll så jag hoppar i säng nu å försöker övervinna mitt sjukliga tillstånd med lite sömn. Går kanske lättare att hänga med på föreläsningen imorrn då, idag hängde hjärnan inte med riktigt!
Gonatt! :)

Filmkväll

Igår mellan pluggningarna hann jag med å träffa bästa ronja å isabelle :) Lunchade på Dejvan, hawaiipizza gött! catchade upp gamla minnen från den goda kliniktiden å pratade om vad som hänt på senast :) Sen blev de en sväng på stan, å sen hem å plugga ännu lite mer. På kvällen drog jag å Anders på Bliðfaris träning i lommarhallen, kan behövas! Är inte alltför vältränad hehe... ;) Så efter att vi vart så duktiga å tränat förgyllde vi kvällen med maaassa godis ;) Ikväll blire filmkväll hos Sara, självklart åker godis med, å även vår vän popcorn. Har tränat för Caspar idag också, gick helt okej, men vi har en hel del att öva på. Måste va lite mer konsekvent ;) Nåja, har anmält oss till Blidfaris påskkval i april, det är här hemma så skönt att slippa åka iväg. Sen blire nog bara Upplandsmästerskapen på Tunabanan i juni, hinner inte tävla så mkt mer med tanke på skolan. Brukar iofs inte tävla så jäkla mkt ändå... men roligt att komma ut ibland iaf ;) å i år tävlar vi som vuxna... kan inte påstå att jag känner mig som vuxen direkt men men ;P

Nu ska jag å Anders genomföra lite matintag, sen fixa hästarna å åka till:



I nervsystemets spännande värld

Halloj! Har vart en lång dag med föreläsning om nervsystemet å egenstudier, känns som att jag börjar få kläm på lite men det är så sjukt mycket! Men vi har ju några veckor på oss innan provet som tur e... men nästa vecka börjar vi med cirkulation å massa annat så känns som att man vill fatta det här innan det. Sen har vi prov på typ 10 områden den 1 april. Galet mkt plugg, så bäst att plugga varje dag. Nu har jag iaf gått igenom alla instuderings frågor för dagen, Anders kunde inte träna idag för han ligger här i sängen nu å sover å mår dåligt, men han har lovat att förhöra mig på frågorna sen :) Nu ska jag väcka sömntutan så ska vi äta lite! Pussåkraam!


RSS 2.0