VFU dax!

Ofta massa pers går in på min blogg varje dag fast jag inte skriver någe? Fast då blir man ju lite motiverad att skriva någe iofs :) Så... hej på er!! :) På senaste då... så har vi haft tenta i läkemedelsberäkning och vård och ohälsa 1 (aka. megatentan), samt att vi gått ut på första VFU:n! Nervigt men kul :) Har hamnat på ett superbra ställe, å min handledare är urgullig. Ganska ung också så då blire kanske lite mer kompisnivå liksom :) Va där igår iaf, å idag hade vi journalföring i skolan, så resten av veckan blire VFU. Ska gå med en uska den här veckan, å sen med min handledare som e ssk. Kommer nog bli 6 roliga veckor! Jobbigt bara att vi har 2 stora uppgifter vi ska göra under VFU:n, känns som att d hade räckt att komma in i de i början å bara hänga på liksom men neheedå.... Så e d alltid med den här skolan, ska pressa in så mkt de går så vi knappt kan andas. Men d kanske lönar sig i slutänden.
Va iaf å hämtade ut min läkemedelberäkningstenta idag som ja vart godkänd på, jätteskönt! Så nu väntar vi bara på å få tillbax megatentan... men lär la dröja nå vecka till minst.
Har köpt en ny tele också, en Samsung galaxy S plus, vi trivs asbra ihop ;) så tänkte ladda ner blogg-appen så kan man blogga när man typ sitter på bussen å så kanske.
Sen hare väl inte hänt så mkt mer, känns inte som att man har någe liv nu när man pluggar, är bara det som gäller. Men nu har vi snart gått ett helt jäkla år å då äre bara 2 kvar!!
Eller ja förresten, bästa hästen går som klockan. Vi har kommit in i rätt mood igen å han går verkligen skitbra å e aspigg :) eller asså han går bra för vara på hösten, då brukar han va asseg å kinkig i o med pälssättning å allt. Men hittills e han väldigt pigg å framåt = nöjd matte :)

RSS 2.0