Kollo!

Nu har jag packat allt som ska med, känns som att jag kommer va helt död bara att bära det...väskan är liksom typ större än mig å väger hur mkt som helst haha! Åker till Anders nu ikväll efter att vi fixat hästarna, å imorrn bäre av mot sthlm för att först ha lite info å så i skolan å sen går bussen mot Vingåker! Kommer va borta onsdag-fredag... kommer nog bli skitskoj ;) så hörs på fredag igen! Tjingtjing!


Halv åtta...

Tjingpling! Ligger i sängen just nu med Storma å käkar lite fil å müsli, mysigt med en blöt å skitig hund i sängen ;P men hon e så söt å gosig så det väger upp det hela ;) Idag har Micke, Sara och Tobias vart här å skott fyra av våra hästar, sen har jag vart en sväng till Norrtälje å hämtat trosspackningen! Så tänkte försöka packa nu ikväll litegrann...

Å Jesper fick reda på att han kom in på sjukgymnastprogrammet i Uppsala, jättekul! Synd bara att det blev lite i sista momangen, men bättre det är inte alls liksom! Får lite dåligt samvete nu över att behöva åka hemifrån när man vet att pappa kommer få va hemma själv å fixa med allt, men hoppas att det löser sig. Ska ju komma hem så ofta det går, å när man inte har tentor å massa å göra, men skolan måste ju alltid gå först... är ju trotsallt bara 3 år, tror att det kommer gå skitfort faktiskt :) Neheej, nu äre dags för halv åtta hos mig! Hääpåre!

Bild från nyår hahaha....


Solsidan

Har vart hos Anders hela dan idag, har fixat med centrallåset på bilen, handlat lite mat å shoppat en ny fin matta i regnrusket! Blev superbra, jag har bra ögon ja ;) Träffade Anders pappa på affärn också så han fixa så ja får låna hans trosspackning till kollot på onsdag! Asbra så jag får med mig allt, kommer ju va en del liksom... sängsaker, varma kläder, vanliga kläder å hejåhåå. Men nu kommer allt få plats finfint å kommer va lätt å bära liksom :) Så ska in till Norrtälje en sväng imorrn å hämta den efter att Micke har vart här å skott hästarna, 4 st som ska skos bara så tar nog inte alltför lång tid :)

Nu är det snart dax för säsong 2 av Solsidan! En av dom bästa svenska serierna ju ;)


Castle Walls

Tjing!

Har vart ute å ridit med mamma i morse, red en sväng på bornavägen! Skönt väder å rida i, lite sådär lagom kallt så att man inte svettar sönder sig eller så att kinder, fötter å händer blir förfrusna! Ska ut å ge hästarna lunch nu, sen åker jag till Anders, ska handla lite då för tacokväll mums! :)

T.I Ft. Christina Aguilera - Castle Walls


Sjuksköterska

Nu va det ett tag sen ja skrev, så kan väl va på sin plats å göra det kanske! Har trixat om lite i bloggen nu, ändrat lite å så... inga stora grejer bara lite småfix, men tänkte ändra lite mer nån annan dag. Hur som haver, mycket som har hänt senaste tiden, för typ en evighet sen (en månad drygt) va jag på hudkurs med Ronja på Nova park, kan bara säga att det kliade typ konstant (överallt) under föreläsningarna om alla jäkla loppor å grejer haha! Vi hade det iaf skitskoj, spelade biljard å köpte oss in på det privatbokade spa:et vilket senare resulterade i att vi hade det helt för oss själva! Vi hade det nog mycket bättre än dom på kursmiddagen, vi offrade nämligen att äta middag för att kunna ligga å slappa i poolerna ;) kul va det! saknar den bruden grymt mycket♥ Sen slutade jag också på kliniken! Väldigt tråkigt, saknar alla roliga människor å även vovvar som jag umgåtts med det senaste året!♥ Det där året gick så himlans fort! Men så äre när man har roligt :) Isabelle slutade två dagar efter mig, så efter det blev vi bjudna på en jättemysig avslutningsmiddag på Antep med alla å fick superfina presenter!


Hur som haver, nånting trist för alltid med sig något gott lr hur brukar det låta?;) I december fick jag reda på att jag kommit in på sjuksköterskeutbildningenSophiahemmets Högskola i Stockholm! En av dom bästa sköterskeutbildningarna i landet så jag var/är superglad! I onsdags va jag på förregistrering, träffade då några av mina framtida klasskamrater, 5 st närmare bestämt. Jäkligt trevliga människor måste jag säga! 70 st kommer vi att vara, men uppdelade i grupper vad jag förstått det som? Får se helt enkelt ;) Verkar i alla fall vara väldigt blandade åldrar, allt från dom som kommer direkt från gymnasiet till dom som rest runt/jobbat/fått barn, så från typ 18-40 skulle jag tippa på, men det är bara roligt!

Nu i veckan som kommer ska vi åka iväg på kollo till ödemarken, närmare bestämt till Hjälmargården i Vingåker! Ligger tydligen mitt ute i ingenstans vid Hjälmaren. Kommer nog bli skitskoj! Kommer va massa lära-känna-varandra-grejer-övningar, grillning, tipspromenad, pub, å sittning såklart! Så förutom massa varma kläder så ska party-kläderna ner!

Har även firat Sara som fyllde 21 den 5 december! Nu är hon i Thailand å lever livet, kunde inte va mer avundsjuk! ;)


Nu ska jag ta å njuta av den sista lediga helgen på länge! Ikväll blire Let's dance här hemma med familjen å imorrn ska jag ta ut bästa pållen på en ridtur å sen tillbringa kvällen hemma hos älsklingen! Anders kompis Robin som är elektriker ska komma förbi å hjälpa han att fixa upp spottarna i taket imorrn, så det blir invigning av dom då efter att ha levt i mörker i typ nio månader (bordslampor å ljus räknas inte!;)


RSS 2.0