Tränat pållen

God afton!

Ingen tid det här att vara uppe för mig! Brukar slumra gott annars, men inte idag. Är ensam hemma, mamma å pappa är på middag hos Lollo, å så skulle dom kolla på Moldi som e där på träning. Hade ja vetat d hade jag inte åkt hem haha, för haatar å va hemma själv på kvällen!! Har ju iofs Storma, men hon e inte te så stor nytta eftersom att hon snarkar för fullt där nere. Hade kaaanske kunnat somna om jag kunnat låsa dörrn, men vet ju inte om dom har med sig nån nyckel för ingen som svara när man ringer liksom... kuuul... så fördriver tiden lite nu med å blogga, å kolla på vänner.

Annars idag då så har ja vart i skolan, gjort grupparbete. Åkt hem, ridit Lýður på ridvolten å gosat med hingstarna :) Frida va här idag också å red å hjälpte till med kvällsfodringen, skönt med sällskap :) å ett bra sådant dessutom, hon e verkligen supergullig!

Hade ju hur som haver inte ridit på 2 veckor (!!!!) idag, haft mycket i skolan med tentor å så, å förra veckan va vi i Tallinn (ska försöka fixa upp bilder från de men hittar ju inte kamerasladden haha!). Lyds gick iaf helt ok för att bli så lite riden, va ganska stabil i munnen å bråkade inte så mkt. Gjorde några riktigt bra övergångar tölt-skritt, å några riktigt dåliga hehe... Men han hade noooll kondis! Inte så konstigt iofs, mattes fel som inte hinner rida:) Sen så va de ju så sjuukt varmt idag!

Borstade av en hög med hår som nästan va lika stor som Storma!! Älskar när en islandshäst börjar fälla vinterpälsen.... Stod iaf i stallet i bara tisha å borsta! Det gillas! Våååren e hääär! Fixade frippan på Lýður också när ja ändå va på G, för den va totalt kaos. Busiga unghingstar som trashat den när matte vart borta! Alla toffsarna å flätorna va putsväck ;P Men manen låg kvar på rätt sida iaf ;)

Lýður i sitt fina träns:)♥



Ska återgå till vänner-tittandet nu, å hoppas nån kommer hem snart! Pusskram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0