Allsång

Sitter just nu å äter en macka med äpplemos med Mr. Saxo Beat i bakgrunden, äpplemos är hur gott som helst. Kan sleva i mig en burk bara sådär.



Ikväll äre allsångspremiär med Måns, ska lätt kolla! Kul att kolla hemma men det är tio ggr roligare att vara där live, stämningen är grym :) bara det är fint väder så! Har vart där några gånger, första gången regnade det ganska mkt, å kan ju säga att de va lite roligare när man inte va helt genomblöt haha! Är ju ingen såndär veteran som hade tatt me stora regnponchon inte! Hur som haver så tänkte jag å Anders gå i år igen, om några veckor. Måste bli lite bättre först bara :)

Förra året på allsången såg vi Eric Saade bl.a.


På skansen :) ♥




Efter allsången äre ju premiär för "nya" morden i midsomer, Barnaby har ju gått i pension och hans kusin (i serien) har tagit över rollen som polismästare haha! Får hoppas det är bra, är lite av ett morden i midsomer fan ;) Det är liksom sommar över den serien... å så hoppas ja att Barnabys fru är kvar i serien! Så himla roligt att typ vad det än va för mord så va hon med i den syjuntan, konstklubben, kören eller vart det nu va mordet hade skett ;P Snacka om att ha många intressen ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0